Om Skolen

Seljord Folkehøgskule ligger utrolig fint til, med flott utsikt over bygda og Seljordsvatnet. Alle husene danner et koselig og fint tun, og det er hyggelig å gå på besøk til hverandre!

Du bor på enerom i 1 av de 6 frittliggende husene. Hvert hus har enkeltrom, fellesstue, kjøkken, dusj og toalett. Elevenes rom er ca. 7 kvm stort med en 90 cm seng, skrivebord,hylle, skap og vask. I tillegg er det bod for sykkel, ski, kofferter o.l. I hvert internat er det en lærerbolig, og læreren som bor der er huslærer og er med på ukentlige husmøter. Til fellesmåltidene er alle samlet i matsalen i hovedbygget, som også har peisestue, gymsal, treningsrom og badstu.

Verkstaden er stor og flott og yrer av liv. Her finner du også felles vaske- og tørkerom der du vasker dine egne klær. Skolen har nyoppussede og velutstyrte undervisningsrom for de tre musikklinjene samt nytt bibliotek/IT-rom og TVstue. I undervisningsbygget har vi et auditorium til morgensamlinger, undervisning og konserter/arrangementer.

Vi har også egen dansesal med speil der det danses fra morgen til kveld. Du må gjerne ta deg et deilig bad i badestampen også!

 

Kom i kontakt med oss

Vi er glade og sosiale mennesker, ta gjerne kontakt. Følg oss i ulike kanaler, og få oppdateringer på siste nytt fra skolen. 

 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33, 3840 Seljord
Tlf: +47 35 05 80 40 / Fax: +47 35 05 80 41
E-post: kontor@seljord.fhs.no

Nettside levert av ArkitektumWeb