Nærmiljø

Seljord ligger i hjertet av Telemark. Tettstedene, bygdene og grendene i Telemark er rike på kultur og natur. Du kan bevege deg fra lavlandet med kyst, sjøer og elver til toppene på høyfjellet – et Norge i miniatyr.

Seljord har et livlig og velutbygd handelssentrum. Kunst- og kulturtilbudet er mangfoldig med konserter, teater og kunstutstillinger.

Har du en aktivitet du ønsker å fortsette med mens du går på skolen, kan du være med i eksempelvis idrettslaget eller en av de mange frivillige organisasjonene i bygda. Kort vei fra skolen ligger Granvin kulturhus med både kino, teatersal og idrettshall. Her finner du også et stort og velutstyrt treningsstudio med bl.a. squashbane og spinninggsal. Våre elever kan kjøpe treningskort der til redusert pris. Du kan også benytte deg av kommunens svømmehall noen minutters gange fra skolen. Seljord kan også by på flere musikkfestivaler, markeder og stevner.

På Dyrskuplassen har Dyrsku`n blitt arrangert hvert eneste år siden 1866. I løpet av tre dager i september besøker 70.000 mennesker markedet som er det største i sitt slag her i landet.

I nabobygda Bø er det et stort og etablert studentmiljø med mange studentaktiviteter, bl.a. “Kroa i Bø” som er landskjent for sine konsertopplevelser.

Seljord

 

Kom i kontakt med oss

Vi er glade og sosiale mennesker, ta gjerne kontakt. Følg oss i ulike kanaler, og få oppdateringer på siste nytt fra skolen. 

 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33, 3840 Seljord
Tlf: +47 35 05 80 40 / Fax: +47 35 05 80 41
E-post: kontor@seljord.fhs.no

Nettside levert av ArkitektumWeb