Musikal-Broadway: Det har virkelig vært det riktige valget!

"Prøv ut drømmen" har lenge stått som et motto for Seljord folkehøgskule. Ikke uventet er mange elever svært godt fornøyde med valg av skolen. Vi tilbyr stor bredde og variasjon i det daglige. Et folkehøgskoleår er fylt med spenning og utfordringer. Anniken Edesberg valgte å gå et år på Musikal Broadway-linja. Dette skriver hun om valget sitt: 

"Min eldre bror gikk selv på folkehøyskole og hadde et av sine beste år, så etter å ha hørt så mye på dette så måtte jeg sjekke ut dette selv.

Jeg har alltid vært rundt musikk og har alltid elsket musikaler, både sangene, dansene og måten de får frem alle følelsene. Da jeg var ferdig på videregående var jeg klar til å begynne å studere, men jeg klarte ikke å legge bort følelsen at jeg måtte få gjort noe med musikk først. Så da ble det musikal på Seljord som virket best.

Både få utløpet for hobbien min og få muligheten til å reise til New York og Nepal. Tanken på å reise fra alt det kjente til noe helt nytt og ukjent var veldig skummelt, men jeg visste jeg måtte gjøre det. og det har virkelig vært det riktige valget. Jeg har fått venner for livet, vokst på så mange måter og hatt det beste året i mitt liv!"

Tekst: Anniken Edesberg

 

Kom i kontakt med oss

Vi er glade og sosiale mennesker, ta gjerne kontakt. Følg oss i ulike kanaler, og få oppdateringer på siste nytt fra skolen. 

 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33, 3840 Seljord
Tlf: +47 35 05 80 40 / Fax: +47 35 05 80 41
E-post: kontor@seljord.fhs.no

Nettside levert av ArkitektumWeb