Ensemble - Kammermusikk er virkelig noe for seg selv!

Ensemble-Kammermusikk er et av de nyeste tilskuddene til skolens brede musikktilbud. "Prøv ut drømmen" har lenge stått som et motto for skolen. Ikke uventet er mange elever svært godt fornøyde med sitt skolevalg. Et folkehøgskoleår er fylt med spenning og utfordringer. Juliane Ottersen valgte å gå et år på Ensemble - Kammermusikk. Dette skriver hun om valget sitt:

Ensemble/ kammermusikk er virkelig noe for seg selv! Jeg valgte denne linja fordi jeg hadde lyst til å bruke et år på noe helt annet enn det jeg har gjort eller kommer til å gjøre. Jeg spilte cello noen år da jeg var yngre, men det ble noen år med pause, og musikken ble fort et savn.

Jeg kjenner ikke så mange som spiller stryk, og syntes det var en kul mulighet å gå på en linje med andre strykere. Med to på linja ble det ikke helt som jeg hadde sett for meg, men skolen har gitt meg mange gøye muligheter jeg ikke hadde forventet.

Jeg har fått spilt i mange nye settinger med band som spiller alt fra afrikansk folkesanger, klassisk, pop, country, rock og impro. Det har vært veldig variert undervisning og det har vært kult å bli utfordra til å bruke celloen i nye settinger, samtidig også prøve meg på andre instrumenter. 

Det har vært et lærerikt år, som har bydd på mange kule utfordringer! Lærerne her er store ressurser som stiller opp også på kveldstid, og er en stor motivasjon til å holde på med musikk! Sitter igjen med masse spillglede og erfaringer som jeg er veldig glad for å kunne ta med meg videre.

Tekst: Juliane Ottersen

 

Kom i kontakt med oss

Vi er glade og sosiale mennesker, ta gjerne kontakt. Følg oss i ulike kanaler, og få oppdateringer på siste nytt fra skolen. 

 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33, 3840 Seljord
Tlf: +47 35 05 80 40 / Fax: +47 35 05 80 41
E-post: kontor@seljord.fhs.no

Nettside levert av ArkitektumWeb