Emma fra Musikk-Live: en mulighet jeg ikke kunne gå glipp av!

"Prøv ut drømmen" har lenge stått som et motto for Seljord folkehøgskule. Ikke uventet er mange elever svært godt fornøyde med valg av skolen. Vi tilbyr stor bredde og variasjon i det daglige. Et folkehøgskoleår er fylt med spenning og utfordringer. Emma Schau valgte å gå et år på Musikk-Live! Dette skriver hun om valget sitt: 

Jeg bestemte meg for å gå på Seljord Folkehøgskole, fordi jeg alltid har hatt stor interesse for musikk.  Blant annet har jeg  sunget i kor fra jeg var veldig liten, vært med på diverse teateroppsetninger og gått musikklinja, i Sandefjord. I fjor gikk en del av klassekameratene mine derfra på Seljord, og anbefalte meg å søke på det varmeste! I tillegg virket tur til New York utrolig fristende, og en mulighet jeg ikke kunne gå glipp av!

Det beste med MUSIKK-live linja er at man får sjansen til å spille i mange, ulike sammensatte band og grupper. Man står veldig fritt til å velge hva man selv ønsker å spille/synge. Enten det er å synge i Acapella-gruppe, spille egen musikk eller rett og slett spille heavyrock.

Det unike med nettopp vår linje er at vi er en hel «Musikkavdeling» som vil si at vi er mange små linjer «Singer Songwriter» , «Musikkreisen» , «Ensemble Kammermusikk» og til slutt Musikk live. På grunn av at det er så mange forskjellige linjer, men at vi samarbeider så tett som vi gjør gir oss store muligheter for å vokse som musikere og lære av hverandre. Vi har noe samspill på tvers av linjene og også egne prosjekter. 

Til deg som nøler om du skal søke, gjør det!  Vil du ha et år med kun musikk, spennende reiser og gode opplevelser er Seljord Folkehøgskole midt i blinken!

Emma Skau

 

Kom i kontakt med oss

Vi er glade og sosiale mennesker, ta gjerne kontakt. Følg oss i ulike kanaler, og få oppdateringer på siste nytt fra skolen. 

 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33, 3840 Seljord
Tlf: +47 35 05 80 40 / Fax: +47 35 05 80 41
E-post: kontor@seljord.fhs.no

Nettside levert av ArkitektumWeb