Paragliding: En hobby for livet!

Ikke uventet er mange elever svært godt fornøyde med valg av Seljord folkehøgskule. Vi har en skole som tilbyr stor bredde og variasjon i det daglige. Et folkehøgskoleår er fylt med spenning og utfordringer. Andreas Kråkevik valgte å gå et år på Paragliding-linja. Dette skriver han om valget sitt: 

"Etter videregående var eg svært usikker på kva eg skulle velje av studier. Eg hadde lyst på eit friår, men å få jobb er ikkje like lett. Etter å ha fått råd om å velje eit år på folkehøgskule, vore på nettet og lest meg opp på kva denne kunne tilby, var ikkje valet vanskeleg å ta!
Då gjensto det å finne linja som passa for meg.
Eg er frå ein familie som likar ekstremsport og far min dreiv aktivt med paragliding tidligere. Det ville eg og lære meg!

Då var paraglidig - karibien på Seljord folkehøgskule det perfekte valet. 
No etter eit halvt år har eg mange timar i lufta, føler meg trygg på å fly, har fått meg ein hobby eg kan drive med resten av livet! Og ikkje minst har eg fått meg mange nye venner! Anbefaler alle å ta eit år på en folkehøgskule!
Seljord Folkehøgskule er ein skule for livet!"

Andreas Kråkevik

 

Kom i kontakt med oss

Vi er glade og sosiale mennesker, ta gjerne kontakt. Følg oss i ulike kanaler, og få oppdateringer på siste nytt fra skolen. 

 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33, 3840 Seljord
Tlf: +47 35 05 80 40 / Fax: +47 35 05 80 41
E-post: kontor@seljord.fhs.no

Nettside levert av ArkitektumWeb