Berlin

Tre av våre linjer i "Musikkavdelingen" har den utrolig spennende byen Berlin som som mål for sin faglige linjetur. Musikk-Live! - Berlin, Ensemble-Berlin og Singer/Songwriter-Berlin har lagt inn denne pulserende musikkmetropolen på sin plan for året. 

Musikk-Live! - Berlin
Musikk-Live! drar på studietur til Berlin, Europas kreative metropol. I denne pulserende kunst- og kulturbyen finner vi alt fra klassisk musikk til moderne rock og pop på høyt internasjonalt nivå. Vi planlegger turen og konsertbesøk sammen. Vi kan oppsøke noen av de mange rockeklubbene i byen, eller oppleve store internasjonale stjerner som jevnlig besøker Berlin. Kanskje får vi med oss en forestilling på en av de mange musikkteater-scenene, og vi oppsøker musikkskoler. Sammen opplever vi musikk og storbyliv, og historiens sus som ligger over denne byen - fra Brandenburger Tor og Berlinmuren til det gigantiske Holocaust-monumentet. 
Det blir en hyggelig og sosial tur, med fokus på musikk i mange fasonger!
 
 
Ensemble - Berlin
Ensemble drar på studietur til Berlin, Europas kreative metropol. I denne pulserende kunst- og kulturbyen finner vi alt fra klassisk musikk til moderne rock og pop på høyt internasjonalt nivå. Vi planlegger turen og konsertbesøk sammen.Vi kan gå på konsert i Berlin Philharmoniker, med sitt orkester som regnes som et av verdens aller beste. Kanskje opplever vi noen av de store internasjonale stjerner som jevnlig besøker Berlin. Eller vi får med oss en forestilling på en av de mange musikkteater-scenene, og vi oppsøker musikkskoler. Sammen opplever vi musikk og storbyliv, og historiens sus som ligger over denne byen - fra Brandenburger Tor og Berlinmuren til det gigantiske Holocaust-monumentet. 
Det blir en hyggelig og sosial tur, med fokus på musikk i mange fasonger!
 

 

Kom i kontakt med oss

Vi er glade og sosiale mennesker, ta gjerne kontakt. Følg oss i ulike kanaler, og få oppdateringer på siste nytt fra skolen. 

 

Seljord Folkehøgskule
Jakob Naadlandsveg 33, 3840 Seljord
Tlf: +47 35 05 80 40 / Fax: +47 35 05 80 41
E-post: kontor@seljord.fhs.no

Nettside levert av ArkitektumWeb