top of page

Alternativ høstuke

Normalt bruker skolen vanligvis å ha høstferie, men for å slippe enda en ti-dagers periode med karantene fant vi ut av at vi heller kunne lage en litt ekstra spesiell uke for elevene med en del alternative opplegg. Vi lot virkelig fantasien løpe løpsk og planla aktiviteter og spill som rompeldunk og mafiaveke!Tur og Rumpeldunk

Vi startet mandagen med å koke opp en god del kakao og gå på skogstur med skolen. Vi fikk se et par svære fosser og flotte utsikter. Dessuten ble det selvfølgelig kakaopauser da! Dagen etter hadde vi en skikkelig «badass dag» hvor vi spilte rompeldunk. Vi fikk besøk av to fra det norske rompeldunklandslaget som skulle lære oss reglene. Det ble fullt kaos med litt skader, men mest moro!


Mafia

Vi hadde også noe vi kalte mafiaveke. Dette skapte spenning! Mafiaveke var et opplegg som varte hele uken ut. Det fungerte slik at det ble valgt ut 5 hemmelige mafiasjefer som hadde i oppgave å “knerte” alle de uskyldige. Deretter skulle de uskyldige finne ut av hvem mafiaen er. Det ble mildt sagt konflikter, paranoia og en masse artige hendelser.


Samuel Massie

Som en kul avslutning på uken kom eventyreren Samuel Massie. Han holdt et spennende foredrag om livet sitt og hvordan han fant livsgnisten. Han hadde mange gode erfaringer og refleksjoner som vi hadde fordel av å kunne tenke på selv. En veldig spennende kar! Alt i alt er vi fornøyde med uken! Ifølge elevene var det et bra alternativ til høstferie. I forlengelsen kan vi glede oss til ekstra lang juleferie!
Tekst og bilder: Joakim Kirksæther


Comments


bottom of page