top of page

Country - Ny musikklinje ved Seljord Folkehøgskule!Når vi i 2023 starter opp vår helt nye linje, «Country», så baserer den seg altså på en lang tradisjon med musikklinjer her på Seljord Folkehøgskule. Vi streber alltid etter å utvikle og fornye oss, og tar med oss våre beste erfaringer. Country blir en linje med mye samspill, og musikkfaget vil bli undervist på en seriøs og grundig måte. At sjangeren country er hovedvekt på linja er ikke tilfledig: Seljord er vertskap for Nordens største countryfestival, og vår lille bygd i hjertet av Telemark blir hvert år besøkt av store nasjonale og internasjonale countryartister.
Country på Seljord Folkehøgskule skal være tett på det virkelige livet, og samarbeid med Countryfestivalen og profesjonelle aktører i bransjen er en del av opplegget. Linjeturen går til Nashville, der vi i tillegg til å dra på konserter og oppleve countryhovedstaden, jobber i studioet Station West. Studioet er eid og drevet av Luke Whooten, som er produsent for bl.a. Brad Paisley.Det er på høy tid at Norge får eg seriøst undervisningstilbud innen sjangeren country, og vi håper at mange er interessert i dette.

Vi setter pris på all hjelp med å få delt dette, og du er hjertelig velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål om linja og skolen!
Comentários


bottom of page