top of page

Full trøkk på Countrylinja!I august starta vi opp vår nye countrylinje, og der har det vært full trøkk fra start! Samspill, musikkproduksjon, flere konserter på skolen og turné er allerede gjennomført – og vi kjører på videre!


Historiens første countrylinje består av en liten gjeng med høyt aktivitetsnivå, og elevene storkoser seg i våre flotte musikklokaler. For et par uker siden gjennomførte vi en turné, der vi spilte hele seks konserter på fire dager. Vi besøkte Kristiansand Fhs, Vågsbygd Vgs, Risøy fhs, Sandefjord vgs, Sandefjord Fhs og Skien vgs, og over alt ble vi møtt med stormende jubel og trampeklapp. Det var gøy – tusen takk!


I disse dager har vi gjennomført Høgskulefest, der foreldre og andre kommer på besøk til Seljord Folkehøgskule for å se hva vi holder på med. Her gjorde Countrygutta stor suksess både med egen konsert og i forbindelse med festprogrammet. Helga etter har Country samlingskveld, og arrangerer en helaften med konsert og aktiviteter for resten av elevene på skolen. Deretter kommer advent og jul, med litt countryfisert julemusikk og diverse opplegg. Og i januar drar vi til Nashville, hvor vi har booket to dager med innspilling i det legendariske studioet Station West, billetter til Grand Ole Opry – med mer. Country fortsetter slik vi har starta – full fres med musikk, læring, utfordringer og mye moro. Elevene var gira på å spille da de kom, og det har bare forsterka seg!

Comments


bottom of page