top of page

Glitrende innspurt til «En søster pakt»

Updated: May 10, 2023


På fredag 17. og lørdag 18. mars har Musikal – Broadway premiere på «En søster pakt» på Granvin Kulturhus. På fredag kl 18:00 og på lørdag både kl 15:00 og kl 18:00.

Musikalforestillingen er en artig sammensetning av «Book of Mormon» og «Sister Act».

Den inneholder virkelig det meste med både mormonere på misjonsreise, showgirls, gangstere, mord, nonner og selveste Paven. Alt er smeltet sammen med alt fra hymner på latin, til 70-talls-discomoves.


I jobbingen frem mot dette er vi delt inn i ulike grupper. Vi har både kostyme- og sminkegruppe og tekniskgruppe, som alle har hvert sitt ansvar. Klassen er også delt i to grupper etter roller; den ene er mormonere, gangstere og nonner (med andre ord en god dose hurtigskift), og den andre er hovedsakelig nonner og noen showgirls.

Prosessen med å lage showet har vært utrolig gøy og lærerik. Vi jobber med både sang, dans og teater, og alle har blitt utfordret på ulike områder. Denne forestillingen er definitivt et steg opp fra høstshowet vårt (Alice i eventyrland), noe som har vært spennende å bryne seg på. Spesielt gøy har det vært når vi har jobbet med regi og kostymer den siste tiden, hvor karakterene våre virkelig får komme til live. Det aller beste er å kunne se tydelig progresjon, føle mestringsfølelse og oppleve at showet kommer sammen til noe vi gleder oss til å vise frem. Det er jo tross alt det som er poenget og hvorfor vi er så glad i det vi driver med.Vi vil gjerne si takk til våre fantastiske lærere Susanne, Bjørn Tore og Roar, som har lagd denne nydelige musikalen vi får gleden av å sette opp!


Comments


bottom of page