top of page

God jul fra våre paragliderpiloter!

Det første som måtte gjøres var å bli kjent med hverandre gjennom teambuilding. En herlig dag med mye latter, svette og glede. Alle fikk utdelt en svær sekk med paraglidingutstyr og det gikk noen dager med å bli kjent med utstyret. Deretter ventet praktisk paragliding trening. Først på flatmark men deretter i brattere og høyere bakker. Etterhvert fikk alle beina opp fra bakken for første gang og smilene var store. De ville ha mer, høyere og brattere!


Etter noen uker var alle klar for de første høye flyturene. Det var ikke alle som fikk flydd første dagen men etterhvert kom alle seg op i lufta i storslått Telemarks natur.

Vi har vært på tur til Sundvollen der vi fikk en dag med mange turer og elevene begynte å føle seg trygge under takeoff, i lufta og under landing. Vi har vært plaget av mye vind de siste ukene så akkurat nå er det alt for lenge siden de har flydd men vi har ikke sittet stille for det. Vi har vært på tredagerstur til Geilo der vi har syklet downhill, vi har vært på tur til Akkerhaugen for å kjøre vannski og wakeboard i Norges beste vannskipark. Vi har gjennomført mye kitetrening på bar bakke og på snø, vi har vært på mange, lange toppturer, både med og uten PG sekk men det viktigste av alt er at vi har hatt det kjempetrivelig sammen. Det har oppstått vennskaper som kommer til å vare, vi har delt mer enn vi trodde vi skulle, det har vært glede, latter og noen knall og fall men vi kan trygt si at dette halvåret gir mersmak!


Nå venter julen. Etter nyttår er det kun to uker med forberedelser til den store turen til Den Dominikanske Republikk der vi skal drive med flyging, rafting, canyoning og kitesurfing. Som vi gleder oss! Ha en god jul alle sammen!Comments


bottom of page