top of page

Musikal går inn for landing mens de letter


Musikal Broadway er vårt sceniske fag som iscenesetter sterke historier gjennom sang, dans og musikkteater. Det er generelt høy kvalitet på elevene som velger å gå på linja ikke minst fordi de tar faget fullt på alvor. Dette gjør at vårt publikum gjerne sitter igjen med sterke opplevelser etter å ha vært på våre forestillinger.


Høsten 2023 jobbet vi med den antikke myten "Orfeus & Evrydike" som har vært laget som operaer og musikaler gjennom århundrer. Dette ble speilet i vår forestilling. Vi ble igjen tatt med på den unge Orfeus sin reise ned til Hades og Dødsriket for å bringe Evrydike tilbake til livet. (Fortsetter under bildene)Ekstra gøy denne gangen var å ha med elever fra Motio som bidro med nydelig dans tilpasset vår forestilling.


Vi satt et verdig punktum for arbeidet med Orfeus & Evrydike med å spille forestillingen for over 200 barn i forbindelse med Barnas dag.


Klare for Ballongslepp med kakao og pepperkaker

På Musikal blir det ingen skikkelig landing uten at det tar av på nytt. Før Jul er det tradisjonen tro det vi kaller "Ballongslepp". Metaforen ballong brukes her for å formidle at rollene elevene får er som ballonger som skal fylles med energi, karakterbygging og ikke minst musikalkjærlighet. Ingen rolle er for liten.

Denne våren jobber vi med det evig aktuelle temaet psykisk helse og låner repertoar fra musikaler som belyser dette. Dette blir sterkt! Forestillingen vår heter "Alt vil bli bra" og blir mulig å se i uke 17.


(Bilder av Reinhold Kaker og Celina Hesselberg)

Comments


bottom of page