top of page

Musikal på Broadway!

Updated: Feb 6


Et av de store høydepunktene på Musikal - Broadway er turen til Broadway og New York. Uten å overdrive, årets klasse har hatt magiske dager i Teaterdistriktet på Manhattan. Ingen steder i verden har like mange musikaler gående samtidig og fler musikalstjerner samlet på samme sted. Dagene ble fullpakket av opplevelser for årets klasse. Ikke minst fikk de sett musikaler på høyeste nivå i verden. En samling playbills illustrerer hva de rakk å få med seg.


Blant de store stjernene vi fikk oppleve er fra Merrily we roll along: Daniel Radcliffe (Harry Potter), Jonathan Groff (Hamilton, Spring awakening) og Lindsay Mendez (Dogfight), Hadestown (Jordan Fisher), Spamalot: James Monroe Iglehart (Aladdin) og Alex Brightman (Beetlejuice) og mange fler.


En helt spesiell opplevelse ble det at musikallærer Roar uvitende ble en del av Spamalot. Spoiler-alert: karakterene i Spamalot er er på leting etter gralen. Når de til slutt finner den er den "plassert under setet" til en i publikum. Tilfeldigvis satt musikallærer Roar på dette setet (B101) og ble dratt opp på scenen blandt alle stjernene som "Peasant with the grail" til vill jubel fra 1700 tilskuere og våre elever.


Elevene hadde også workshop med Jon Balcourt, tidligere pianist og dirigent for Dear Evan Hansen og Book of Mormon. Det ble en lærerik økt med gode notes fra en av dem som kan faget aller best. På fritiden ble det også tid til båttur og noe sightseeing i en av verdens mest ikoniske byer. Fulle av inspirasjon er vi nå klare for å gå i gang med vårt store vårshow.


コメント


bottom of page