top of page

SJEKK UT VÅRE MUSIKKLINJER!

Opptaket til folkehøgskolene har startet, men mange er kanskje usikre på hva de skal neste skoleår. På Seljord Folkehøgskule er vi stolte av våre unike og fantastiske musikklinjer – og nå kan du søke om plass!

COUNTRY – MUSIKKPRODUKSJON OG TURNE er landets eneste Countrylinje. Her får du spilt MYE, linjetur til Nashville hvor du får jobbe med noen av verdens beste studiofolk, du lærer og låtskriving og produksjon og du spiller konserter på og utenfor skolen.


På vår helt nye linje RHYTHMS OF THE WORLD skal vi spille musikk fra hele verden, dra på studietur til karnevalet i Rio de Janeiro og interrail i Europa. Med instrumentet ditt lærer du om ulike kulturer, og du utvikler din faglige og personlige horisont. Vi spiller konserter på og utenfor skolen, og har musikken med oss i alt vi gjør!


Vår veletablerte linje MUSIKAL - BROADWAY har fostret mange av landets musikalartister. Her får du dypdykke i faget, lære om sang, teater og dans, og klassen setter opp store show med fargesprakende kostymer og fantastiske scenebilder.


Alle våre musikklinjer gir deg et lærerikt år, som du deler med venner med felles interesser! Dessuten har skolen linjer innen friluftsliv og håndverk – og sammen skaper vi et fargerikt og spennende miljø.

Kontakt oss dersom du har spørsmål, og velkommen til en av våre musikklinjer på Seljord Folkehøgskule!

Comments


bottom of page