top of page

Halvårs-kurs

Flere muligheter...

For de som ikke har muligheten til å forplikte seg til et helt skoleår på folkehøgskole, har vi nå gode nyheter! Mange av våre mest etterspurte linjer tilbyr halvårskurs for både høst- og vårsemesteret. Det betyr at du kan oppleve all spenningen og gleden fra folkehøgskolelivet uten å binde deg for et helt år.

Det beste med disse halvårskursene er at de ofte følger det samme opplegget som helårskursene, slik at du ikke går glipp av noen av høydepunktene i semesteret. Du vil delta i de samme spennende aktivitetene, fordype deg i interessante fag, og bygge sterke vennskap med dine medelever.

I tillegg har vi også eksklusive tilbud spesielt for våre halvårsstudenter i enkelte tilfeller. Dette gir deg muligheten til å få en ekstra unik opplevelse og fordeler som er skreddersydd for ditt halvår på folkehøgskole.

Så hvis du ønsker å utforske folkehøgskolelivet, men ikke kan forplikte deg til et helt år, er våre halvårskurs den perfekte løsningen for deg. Ta del i eventyret og oppdag din lidenskap med folkehøgskolen!

20230917_123919_edited.jpg
Fallskjerm (7).JPG
Forsidebilde Backpacker-Multisport (39)_edited.jpg
Karneval 05.jpg
Musikal (22).jpg
bottom of page