top of page

Ekstremsport i Danmark

Forrige uke dro linjene Paragliding-Ekstremsport og Ekstremsport på Reisefot til Danmark for å ha kite-trening.

Når vinteren kommer til Norge skal vi snøkite og da er det viktig med god trening. Det er få plasser i verden som passer bedre til dette enn strendene i Danmark. Flere uker hadde det stått "hemmelig" på planen og kun noen dager før avreise fikk elevene beskjed om at vi skulle til Danmark. Stor jubel!

Første dag var det lite vind så da gikk dagen til sightseeing, vi besøkte blant annet Furreby Kystbatteri. Dette er bunkers fra andre verdenskrig som en gang i tiden sto 20 meter høyere opp på kysten. Erosjonen her har vært hardt og siden krigen er det hele 90 meter med kyst som har forsvunnet. Det gjør at disse bunkerne nå ligger fullt synlig på stranden. Interessant og se på og gøy å klatre gjennom de!


Men så kom vinden! Vi fikk øvd masse, både med paraglider og kites og alle fikk det til å håndtere kiten. Nå kan vinteren komme. Vi gleder oss til å kite med ski på beina!

Resten av dagene gikk til matlaging, bading, hyggelige og gode samtaler og fellesvaskeri. Vi har storkost oss, dette var "sjovt"!Comments


bottom of page