top of page

Fantastisk tur til Broadway!

Vi har hatt base i et hotell nær Times Square og alle Broadway teatrene. Dette er et sentrum som koker av opplevelser. Rundt hvert hjørne støter en på Musikalplakater og musikalteatre. Rett og slett en drøm for alle med musikalinteresse


Dette er en fagtur basert på mange års erfaring. Vi treffer artister og har workshops med folk som daglig jobber på Broadway, slik som Ben fra Dear Evan Hansen, Alicia fra Frozen og Wicked og Tony fra Mamma Mia. Superspennende å få synge, danse og snakke med disse fine menneskene i tre dager. Klassen reiste hjem adskillig rikere på gode råd og viktige tilbakemeldinger. All den tid mange i Musikalklassen søker seg videre innen høyere utdanning og Musikal, ble auditiontreningen med Broadwayartistene spesielt matnyttig og bra.


Musikalopplevelser

Utenom workshopdagene, fikk vi rikelig anledning til å oppleve de beste musikalartistene i verden fra scenekanten. Både Ben og Alicia fra workshopene var på jobb i sine respektive forestillinger, Dear Evan Hansen og Frozen. Vi så også forestillingene Moulin Rouge og Hadestown felles. I tillegg fikk mange elever med seg et stort antall andre forestillinger som Wicked, Beetlejuice, Little Shop of Horrors, Phantom of the Opera, Mean Girls og mange fler. Noen rakk hele 9 Broadwayshow! I tillegg hadde vi en fin konsertopplevelse i Carnegie Hall med klassisk musikk.


Autografer og sefier

Spesielt gøy er det å vente ved «Stagedoor» etter forestillingene. Der dukker stjernene opp og kan dele både autografer og selfier med våre elever. Av stjernene de fikk møte var Eva Noblezada fra Hadestown og Aaron Tveit fra Moulin Rouge.

Vi har mange danseglade på linja, og flere fikk med seg danseklasser på Broadway. Gøy og utfordrende. Noe skal en strekke seg etter!


En tur til New York inneholder også muligheter for å oppleve byen. Både Central Park, Frihetsgudinnen, Empire state building og Brooklyn Bridge ble besøkt.

Fulle av inspirasjon har musikalelevene nå kommet hjem og bobler på prøvene til vår store vårforestilling med premiere 21. mars.Comments


bottom of page