top of page

Folkehøgskule er fett!

Hvorfor Seljord Folkehøgskule var det riktige valget for meg? Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, folkehøgskule er fett! Alle burde virkelig unne seg ett år på folkehøyskole. Og det finnes så mange linjer der ute, så det finnes absolutt noe til enhver. Det er et helt vilt tilbud å ha muligheten til å drive med hobbyer, sammen med venner et helt år!



Jeg går på linjen «Ekstremsport på Reisefot» og vi har nettopp kommet tilbake fra en fantastisk tur til Colombia og Ecuador, og vi har fått tikket av bucketlist opplevelser, uten vi selv visste at det var opplevelser vi ville ha på bucketlisten. Det har vært alt fra å være på ekspedisjon på fjell på 5000 m.o.h., kjenne på adrenalinet fra sør Amerikas høyeste strikkhopp, 140 meter høyt, til å kjenne pulsen senke seg mens vi fløy paraglider over en av de største canyonene i verden!



Det har vært en tur med mye latter og sang, mye kultur og masse god mat og fint vær. Men jeg ville ikke sagt at det er ferie, dette er reising og det er det som er så nydelig! Vi har blitt lange bussturer med god utsikt og variert terreng og natur. Vi har våknet opp masse ulike plasser, våknet til ulike utsikter, ulike temperaturer og ulike byer å utforske hele veien. Ja, vi har fått opplevd masse på kort tid, møtt fine folk, lært mye om kulturen, naturen og hvordan man kan reise trygt rundt i land som mange bare kan drømme om. For en tur dette har vært!



Og det å kunne fortelle at man har badet i Amazonaselven, danset med aper i regnskogen, spilt fotball med lokale unger, laget sin egen kakao, og syklet ned en aktiv vulkan er det heller ikke alle som kan fortelle om. ;-)

Så lurer du på om dette er det riktige valget for deg? Stup i det, du kommer til å elske det!


bottom of page