top of page

Huskonsert!

Stemningen var til å ta og føle på da Musikk – Backpacker inviterte til huskonsert i skolens auditorium torsdag kveld!


«Telnessalen» var fyllt til randen av elever, ansatte og noen gjester fra bygda, som hadde deltatt på «Seljord Spoon Club» samme kveld. Først entret valgfaget Akustisk samspill scenen. Her har elever fra alle skolens linjer muligheten til å delta, og innsatsen var upåklagelig! De fremførte to sanger, før Musikk – Backpacker fremførte sitt program.


Repertoaret var hentet fra turneen linja gjorde i slutten av januar. Nye sanger, gamle sanger, kjente sanger og ukjente sanger. Elevene storkoste seg på scenen, og salen responderte deretter. Noen av elevene imponerte dessuten med å traktere mange forskjellige instrument i løpet av konserten. Lærer Vidar må også nevnes: Han har vært lærer på skolen siden tidenes morgen, og hopper stadig rundt på scena som en ungdom. Han spiller piano og bass når det trengs, og briljerer på fiolinen sin ellers. Det er tydelig at man kan holde inspirasjonen og motivasjonen gående lenge på Seljord Folkehøgskule!


Det gnistrer av årets Musikk/Backpacker-linje, og høydepunktene står i kø for vårsemesteret, med bl.a. interrail og vårkonsert på agendaen. Stay tuned!Comments


bottom of page