top of page

Musikal: Fantastisk tur til Broadway!

Updated: Jan 19, 2023

Endelig var muligheten der igjen til å reise og får oppleve musikalmagi på Broadway! Årets musikalklasse har hatt en fantastisk tur til New York som denne gangen smilte av vårsol. Det skulle bli dager fulle av opplevelser.


Allerede dagen etter ankomst ventet spennende musikal Workshop i Pearl Studios midt på Manhattan. På forhånd hadde alle elevene forberedt egne musikalsanger, i tillegg hadde vi øvd inn «You will be Found» fra «Dear Evan Hansen». Musikksjef hos Dear Evan Hansen, Ben Cohn, pianist Jon Balcourt (også Dear Evan Hansen) og Alicia Albright (Wicked og Frozen) hadde satt av to workshopdager med oss. Klassen var delt i to grupper og vi fikk utrolig lærerike økter der noen sang sangene sine og fikk instruksjon av Ben, mens resten hadde dans med Alicia.Dag to byttet vi plass, og fikk også tid til å få jobbe «You will be Found» med folk som daglig holder Dear Evan Hansen i gang musikalsk. Se video fra Workshopen her:


På kveldene og ved noen matinéer midt på dagen fikk vi oppleve Broadway-magien fra scenekanten. Vi hadde fra før billetter til «Dear Evan Hansen», «Hadestown» og «Chicago». På frivillig basis rakk medlemmer av klassen å se forestillinger som «MJ», «Company», «Mrs. Doubtfire», «Paradise Square», «Lion King», «Moulin Rouge», «Book of Mormon» og «Beetlejuice». Elevene fulgte smak og sine preferanser. Det aller meste oser av kvalitet og noen ganger blir vi vitne til prestasjoner som overgår vår fatteevne. Det er uansett masse inspirasjon å hente hjem.

Utenom Workshop og Broadwayshows mangler det ikke på opplevelser i New York. Vi hadde en strålende fin gåtur i Central Park i vårblomstring. Inne i mellom ekorn og skilpadder oppsøkte vi minnelunden for John Lennon, Strawberry Fields, Friends-fontenen og Alice in Wonderland-skulpturen.Elevene var flinke til å utforske både sykkelmuligheter og mat «the american way». En spesiell matopplevelse vi rakk helt på tampen var å spise i restauranten «Ellens Stardust Diner» midt på Broadway. Her jobber unge lovende musikalartister som syngende servitører mens de venter på å bli hyret inn til en av Broadway scenene. Vi gleder oss til å komme tilbake hit!


Comments


bottom of page