top of page

Paragliderne har hatt linjeuke

Updated: Jan 19, 2023

Paragliding startet linjeuken med et brak! Vi reiste til Rjukan hvor vi møtte Multisportlinja. Her var nervene i spenn før vi skulle hoppe i strikk. Det var en fantastisk opplevelse, og smilene var store når alle hadde gjennomført.


Neste dag skulle vise seg å bli en stor dag. Etter flere dager med groundhandling og øving i skolebakke dro vi til en takeoff i nabokommunen. Her var ikke vinden helt med oss, så vi pakket sammen igjen og dro videre til en annen takeoff i Flatdal. Her klaffet alt og elevene skulle endelig få sine første høydeturer! En etter en fløy de ut og fikk kjenne på følelsen av å være fri som fuglen. Alle fløy trygt og landa fint med store smil om munnen! Det er en ubeskrivelig følelse å fly for første gang. Nå gleder vi oss til mange flere flyturer!


For å avslutte linjeuken dro vi til Geilo, hvor vi fikk prøve oss på downhillsykling. Her var det utfordringer for alle. Enten man ville cruise ned, eller om man ville prøve seg på hopp, dropp og krappe svinger. Vi storkoste oss! Dagen ble avsluttet med en tur i badeland. Virkelig en fin avslutning på en herlig linjeuke!Comments


bottom of page