top of page

Mitt år på Seljord Folkehøgskole har kanskje vært det fineste året mitt noen sinne.

Året 2019-2020 fikk jeg gleden av å motta mail fra Seljord Folkehøgskole, med tilbud om å gå på linja Musikk-Backpacker. Jeg hadde søkt på mange forskjellige skoler, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med valget mitt om å takke ja til Seljord. Mitt år på Seljord Folkehøgskole har kanskje vært det fineste året mitt noen sinne. Året har vært fullt av glede, latter, utfordringer, trygghet og enormt engasjement, fra både lærere og elever.


Linja Musikk-Backpacker fokuserer mye på både musikk og reise, og kanskje mest av alt, samhold. Med Kjetil som lærer så er du garantert et godt læringsmiljø, teite pappavitser, og masse musikk og glede. Han ser alle elevene og bryr seg om de, og sammen har alle på linja opplevd alt fra fantastisk natur i Seljord og huskonserter på skolen, til å våkne opp til soloppgangen i vakre Nepal og holdt minikonsert for lokale med Himalaya i bakgrunnen.


I løpet av året mitt på Seljord Folkehøgskole har jeg utviklet meg mye, og jeg har fått så utrolig mye glede, selvtillit musikalsk sett, og en haug med nye venner. Å gå på folkehøgskole er noe helt spesielt, og i løpet av året mitt, har jeg har opplevd hvordan det er å flytte til et nytt sted med 90 andre elever og bli kjent med alle og enhver, samt å få gode relasjoner til lærerne og de ansatte.


Seljord Folkehøgskole er sinnsykt flink på å skape et trygt og fint miljø, med masse sosiale sammenkomster, og jeg er så takknemlig for alle fine minnene jeg har fått oppleve i løpet av året mitt der.

Helene Jørgensen – elev Musikk – Backpacker året 2019-2020



bottom of page