top of page

Sprakende vinterball

Updated: Jan 19, 2023

Denne vinteren slo elevrådet seg sammen med lærerstaben for å lage et storslagent vinterball. Og for en suksess det ble!


Med lærere som servitører koste vi oss med en masse god mat. Etter maten gikk vi til scenen for å bli imponert av de mange talentene vi har her på skolen. Det ble variert med bidrag med alt fra ei som løste rubikskube i teletubby drakt, til musikalkor, band og dans.Et planlagt avbrudd var at elevene gikk til nabobygget og Telnesalens for å være vitne til lærernes show. De viste seg fra nye sider kan man si, med mer eller mindre heldige parodier. Det ble god humor med en masse latter, og til og med litt tårer! Det kan vi si med sikkerhet ble et show vi ikke kommer til å glemme med det første. Fantastisk!


Deretter ble det utnevning av årets personligheter. Elevene hadde stemt på hvem som for eksempel var årets solstråle, underholder, diva, osv. Etter kåringene avsluttet vi kvelden med å «gå amok» på dansegulvet. Mange fikk prøvd ut de nye dansene vi hadde lært på seminaret tidligere på dagen. Takk for en fantastisk kveld!

Tekst og bilder: Joakim Kirksæther

Comments


bottom of page